Mima namještaj katalog

Mima namještaj katalog

Mima namještaj katalog ožujak

Mima namještaj katalog ožujak vrijedi od 14.03. do 31.03.2013.

Mima namještaj katalog za ožujak donosi sjjanu ponudu namještaja po akcijskim cijenama nižim od 30 do 40 posto. Na akciji Mima namještaja kataloga snižen je asortiman za dnevni boravak, spavaću sobu, dječje sobe, kuhinj, blagovaonice  i ostale interijere.

Na akciji Mima namještaj kataloga dolazi 30 posto popusta na kompletnu ponudu ugradbenih ormara za ljepše interijere, a tu je i do 40 posto popusta na sve kuhinje iz vlastite proizvodnje. Mima namještaj katalog donosi i sjajnu uštedu na Dalmare kuhinje na kojima možete uštedjeti i preko 4.000 kuna, što je zaista super prilika!

Mima namještaj katalog osim toga snizio je i cijene asortimana za kut Gracija koja sad košta 2.599,99 kuna, a na akciji je i Regal Clou po cijeni od 1.119 kuna!

Mima namještaj katalog donosi uštedu i na ostali asortiman za kuhinje pa se tako Wenus mediapan može kupiti po 40 posto manjoj cijeni, a na akciji su se našle i kuhinje po mjeri! Sve što vam treba može se naći na akciji u Mima namještaj katalogu a o čemu se točno radi, zavirite iznad članka!