Mima namjestaj katalog

Mima namjestaj katalog

Mima namjestaj katalog

Mima namjestaj katalog vrijedi od 03.12. do 24.12.2012.

Prodajne centre Mima namještaj potražite na sljedećim lokacijama:
Pula, sjedište, Šijanska cesta 3
Poreč, Radna zona Kukci bb
Rijeka, Viktora Cara Emina 10
Rijeka – Kukuljanovo, Industrijska zona bb, Kukuljanovo (na 1 katu Peveca)
Kastav, Proizvodni pogon i centralno skladište, Žegoti 5D, Kastav
Šibenik, Velimira Škorpika 23 (prizemlje TC Dalmare)
Zadar, Franka Lisice 91
Mali Lošinj, Kalvarija bb
Karlovac, Antuna Mihanovića 9

Mima namještaj katalog vrijedi do 24. prosinca i donosi velika sniženja. Tako je Mima namještaj katalog čak do 65 posto snizio dio svog asortimana!

Naravno, jedno od najboljih sniženja jest ono na dvosjed i trosjed od prave kože u bež boji te masivnog, ali jednostavnog izgleda. Ona košta sad 7.999,90 kuna što znači da je snižena čak 35 posto! Naravno, u Mima katalogu namještaja tu je i odlično sniženje od 20 posto na talijansku kožu kao i na sve ukrasne kutije koje su idealne umjesto napornog umatanja poklona prije blagdana. Valja podsjetiti kako je Mima otvorila svoj novi salon u Koprivnici, a tamo slavljenički popusti još uvijek traju!

Mima katalog namještaja snizio je još i kuhinje na kojima možete uštedjeti i do 50 posto!!! Naravno, tu si i ostali namještaji za kuhinju, ali i druge životne prostorije. Tako su sniženi stolići 20 posto za dnevni boravak, a raznolika ponuda istih pomaže vam da si olakšate uređenje interijera. Na akciji je i blaovaonski namještaj, dječje sobe, spavaće sobe za bračne parove…

Što je još Mima namještaj katalog snizio povodom Božića 2012 godine te što je na akciji pogledajte u našem katalogu a uvijek možete vidjeti i ponudu drugih u rubrici “Namještaj“.