Mikronis Zagreb

Mikronis Zagreb

Mikronis Zagreb katalog

Mikronis Zagreb katalog traje do 31.10.2012. godine

Tvrtka Mikronis Zagreb, jedan je od najvećih trgovaca prijenosnih računala u Hrvatskoj. Za listopad nam nude akcijske proizvode iz svog novog kataloga koji traje do 31. listopada 2012. godine.

Pogledajte izabrane artikle iz ponude tehnike i tehničke opreme poznatih svjetskih proizvođača u “najvećoj ponudi prijenosnih računala u Hrvatskoj” koju možete nabaviti i putem njihove online trgovine na službenoj web stranici.

Iz ovog Mikronis kataloga za vas izdvajamo: HP Compaq Presario CQ58-151SM koji dolazi s torbom, po akcijskoj cijeni od 2.899kn umjesto dosadašnjih 3.299kn, dalje, HP 650 po cijenu od 3.899kn umjesto 4.099kn, ovaj laptop također dolazi s torbom i Windows 7 operativnim sustavom. U nastavku ovog Mikronis kataloga možete pogledati i ostalu ponudu laptopa i tehničke opreme, kao razni printeri i sl. Na zadnjoj stranici možete pronaći informacije o ponudi zamjenskih tonera, kao i poklon bon za 5% popusta na Lenovo i HP prijenosnike.

Mikronis proizvodi, fizički su vam na raspolaganju u Zagrebu u Mikronis prodajnim centrima: 1. Nova Cesta 166, 2. Jurišićeva 16 i 3. Lanište 32 (Arena Centar).

Sve ostale Mikronis kataloge kako ih objavljujemo moći ćete pronaći na ovom mjestu: Mikronis