Metro katalog ured

Metro katalog ured

Metro katalog ured/h2>

Metro katalog ured vrijedi za godinu 2014. i 2015. a cjenik do 31.08.2014.

Novi Metro katalog – Pregled izdvojenih najatraktivnijih ponuda uredskog asortimana za 2014. i 2015. godinu iz Metro-a. Uredski namještaj, uredski strojevi, uredska oprema, tinte, papir i pribor po super cijenama, uz povoljne uvjete plaćanja i dostave. Za sve detalje prelistajte novi Metro katalog uredskog asortimana. Ponuda vrijedi za 2014. i 2015. godinu, s tim da je cjenik važeći do 31. kolovoza 2014. godine.

Više od 1.000 artikala za Vaš ured – zaista sve na jednom mjestu i to po povoljnim Metro cijenama očekuje Vas na stranicama novog Metro kataloga: Uredski materijal (papir i proizvodi od papira, asortiman za odlaganje i arhiviranje dokumenata, blokovi za pisanje, pisaći i crtaći pribor, uredski pribor, oprema za pakiranje) oprema za rad(uredski strojevi, prezentacijska oprema i pribor, komunikacijski uređaji, toneri i tinte, informatička oprema, grijanje i hlađenje, kava i napitci), opremanje ureda (žarulje, baterije, sigurnost, uredski namještaj, električni uređaji,), čišćenje i održavanje (sredstva za održavnje higijene te papirna konfekcija…

Metro katalog posebno ističe Sigma brand uredskog asortimana koji obuhvaća preko 200 vrsta proizvoda za ured; od sitnog uredskog potrošnog materijala do uredskih fotelja pouzdane kvalitete.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom Metro ponudom uredskog asortimana za početak nove poslovne godine.  Pratite i druge kataloge u našoj rubrici Metro katalog  i ne iskoristite sve  Metro akcije; ovoga tjedna ne propustite redovne Metro kataloge prehrane i neprehrane. Ponuda vrijedi za 2014. i 2015. godinu, s tim da je cjenik važeći do 31. kolovoza 2014. godine.