Metro katalog

Metro katalog

Metro katalog Top ponuda

Metro katalog Top ponuda vrijedi od 18.10. do 24.10.2012.

Metro katalog u svojoj Top ponudi za 24. listopada svojim klijentima nudi nevjerojatne cijene. Metro je u svom katalogu za istaknuti datum na akciju je stavio brojne namirnice i proizvode.

Među brojnim artiklima iznimno se ističu snižene osnovne namirnice poput toaletnog papira, soli i mlijeka.

Naravno, u raznovrsnoj ponudi Metro trgovačkog lanca našli su se i proizvodi koji život čine ljepšim, a to su svakako slatkiši. Kraševi proizvodi i slastice kao i ogromno obiteljsko pakiranje marmelade, idealne i obožavane jesenske poslastice.

Kad smo već kod poslastica koje nam Metro nudi, u svom katalogu s top ponudom donosi i Pik hamburger te kuhanu šunku po vrlo, vrlo povoljnim cijenama. Posebna akcija je i na Woody hrenovkama koje klinci obožavaju pa tako za tri kupljena paketa Metro daje četvrti gratis. Za ukusnije hrenovke i hot dogove Metro je na akciju stavio i kečap!

Silan, Ajax, sapuni za ruke i deterdženti za rublje također su u Metro top ponudi što dokazuje da Metro misli na svoje klijente i nudi maksimalnu uštedu za svoje klijente.

Uz to, u ponudi su i salame i Woody hrenovice koje klinci naprosto obožavaju. Da Metro misli i na one najmlađe dokazuje i ponuda Čokolešnika i Čokolina, a priznajte, i sami ste i danas fanovi ove omiljene dječje papice.

“Bacite oko” na novi katalog Metro top ponude i pripremite spisak potrebnih namirnica za kupnju 24. listopada!

Ostale Metro kataloge pogledajte na ovom mjestu: Metro katalog.

Kompletnu ponudu proizvoda iz područja “Prehrana” svih popularnih trgovaca u Hrvatskoj pogledajte na ovom mjestu Prehrana.

Metro katalog video: