Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog traje od 6.10. do 26.10. 2012. godine

Posljednji Merkur katalog za listopad svim kupcima donosi akciju na proizvode za dom, ponešto bijele tehnike i alata, te sniženje kompresora raznih snaga, od 25%.

Iako kratak, ovaj Merkur katalog sadrži proizvode aktualne za ovo doba godine, tako na samom početku možete pogledati akcijsku ponudu s oznakom ‘nepobjediva cijena’, što označava najpovoljniju kupnju u Merkur prodajnim centrima. U ovom razdoblju od 6. listopada pa sve do 26. listopada oznaku ‘nepobjediva cijena’ nosi peć na drva, inox posuda za vino kapaciteta 200l i 300l, zamrzivač Candy A razreda, te perilica rublja Zanussi koja u ovoj akciji dolazi s gratis kupaonskim setom Kiwi proizvođača.

Dalje u ovom Merkur katalogu možete pogledati ponudu proizvoda za uređenje doma, uređaji za grijanje manjih prostora, usisavači, posuđe, te dio ponude za gradnju, laminati, pločice, zidne boje. Na samom kraju Merkur kataloga nalazi se lijepo sniženje od 25% na kompresore raznih veličina i snaga. Tražite li kompresor, svakako pogledajte ovaj Merkur katalog, jer ovisno o planiranom tipu, 25% niže od redovnog može biti značajna ušteda.

Kao što smo već naveli, ovaj Merkur katalog s proizvodima na akciji na raspolaganju su vam u svim Merkur trgovinama do kraja listopada, zavirite, prelistajte, pogledajte što nam je Merkur pripremio, a ukoliko imate želju i potrebu pregledati i prošle Merkur kataloge, pratite link koji donosimo u nastavku: Merkur katalog

Pogledajte Merkur katalog video

Ugodan shopping uz Merkur katalog akcijsku ponudu proizvoda.