Mercator katalog Split

Mercator katalog Split

Mercator katalog Split

Mercator katalog Split vrijedi od 29.05. do 04.06.2014.

Novi Mercator katalog – Posebno izdanje za Mercator Split prodajni centar – Odlične ponude povodom proslave 12. rođendana Mercator Split centra i popusti koji vrijede za cijeli tjedan, prelistajte katalog i saznajte sve.

Rođendanske ponude vrijede u subotu 31. svibnja, a sve ostale ponude iz kataloga od 29. svibnja do 4. lipnja 2014. godine.

Popusti i posebne ponude, vrata iznenađenja, rođendanski pokloni, rođendanska torta za sve posjetitelje, zabavni program za djecu i odrasle i dvostruki Pika bodovi – sve to očekuje Vas na rođendanu Mercator centra Split u subotu 31. svibnja 2014. godine, od 10,00 do 23,00 sati.

Prelistajte cijeli Mercator katalog i saznajte koje Vas sve pogodnosti očekuju u Mercator centru u Splitu u ovu subotu. Saznajte i sve ostale akcijske cijene za  period do 4. lipnja i kupujte u Mercatoru po najboljim cijenama. Pratite Mercator na našim stranicama i dalje, sve najnovije kataloške objave ovog prodajnog lanca donosimo Vam u našoj rubrici    Mercator i Getro katalog

Ponude iz Mercator kataloga rođendan  Split vrijede za period od  29. svibnja do 4. lipnja 2014. godine.