Mercator Pika katalog

Mercator Pika katalog

Mercator Pika katalog

Mercator Pika katalog vrijedi od 01.08. do 31.08.2014.

Novi Mercator katalog Pika donosi Vam pregled najboljih popusta i pogodnosti koje možete ostvariti u zamjenu za prikupljene bodove na Mercator kartici vijernosti za kupce – Pika kartici. Pogledajte novi Mercator katalog Pika i u kolovozu kupujte povoljno.  Odabrane ponude su iskoristive u Mercator, Getro, Intersport i Modiana trgovinama, a sve detalje pojedinih ponuda potražite na stranicama ovog kataloga. Katalog vrijedi od 1. do 31. kolovoza 2014.

Iz Mercator katalog Pika ponude izdvajamo popuste na brojne osvježavajuće napitke: 20 posto popusta na sok od aronije, 25 posto popusta na Provita instant napitak s okusom naranče ili limuna – 1 kg 29,99 kuna, 20 posto popusta na Orangina original ili mandarina – 1,5 l 11,99 kuna, čak 44 posto popusta na Iso sport limun/grejp 1 l  za 4,99 umjesto redovne cijene 8,99, kao i popuste na Fructal piće od soka breskve, Vindi juice 100% naranča, Happy Day sok od jabuke i još više artikala.

Uz Mercator katalog Pika uštedite i 31 posto pri kupovini vrhunskog Dingač vina, 25 posto na Barcaffe kavu espresso mljevenu, 25 posto na Kinder Bueno Mini čokolade,  20 posto na Kinder čokolade 20 posto na tamnu čokoladu Premium, 25 posto na Bonko karamele, 25 posto na gumene bombone Haribo Happy Cola, 25 posto na žitarice Sportina 375 grama, 20 post ona čvrsti jogurt Dukat u pakiranju od 800 grama, 28 posto na delikatesni sir Bovizola i 23 posto na  Caprodur i Ovidur, 25 posto na Dim Mes Dalmatinsku pečenicu , Dalmatinsku buđolu i kulen, 20 posto na Pisinium Istarski pršut ….

Aparat za izradu tjestenine, digitalna osobna vaga, elektirčno kuhalo vode, Gliss Kur šamponi za kosu, Veet krema za depilaciju, Afrodita gelovi za tuširanje, Palette boje za kosu, Plidenta boje za kosu, Zewa toalaetni papir, Libresse higijenski ulošci – sve to na popisu je proizvoda na popustu u novom Mercator katalog Pika izdanju.

Pregledajte sve Mercator katalog Pika ponude i iskoristite prikupljene bodove, a osim ovog  posebnog izdanja potražite i ostala aktualna izdanja u rubrici Mercator Getro katalog.

Mercator katalog Pika vrijedi d 1. do 31. kolovoza 2014. godine