Mercator katalog Nikiforija

Mercator katalog Nikiforija

Mercator katalog Nikiforija

Mercator katalog Nikiforija vrijedi od 25.09. do 08.10.2014.

Novi Mercator katalog – Posebno izdanje Nikiforija – Novi popis proizvoda koje Vam donose dodatne 3D kartice. Prelistajte katalog i saznajte sve, ponuda vrijedi od 25. rujna do 8. listopada 2014. godine.

Ove jeseni u Mercator i Getro prodavaonicama vlada NIKIforija, a glavni likovi ove vesele akcije su omiljeni animirani junaci –  Ninja kornjače i omiljena Hello Kitty. Zabava počinje 28. kolovoza i traje sve do 22. listopada! Kupnjom u iznosu od 75 kn ili kupnjom proizvoda uključenih u program, na blagajni dobivaš 1 Flopwpack sa 3D karticom i žigom.Pritom sami odabirete Hello Kitty ili Ninja kornjača karticu.

U ovom Mercator katalogu pronaći ćete proizvode koji vam donose dodatne kartice. Za proizvode koji su uključeni u  program u vrijednosti do 30 kn dobit ćete š jednu 3D karticu, a iznad 30 kn dvije 3D kartice. Žigove lijepite u album i za svakih 10 žigova dobivate cool rollinz figuricu! (Na jednom računu moguće je prikupiti maksimalno 5 3D kartica zbog visine računa, a više od 5 kartica možete dobiti kupnjom proizvoda uključenih u program.)

Prelistajte cijeli Mercator katalog Nikiforija i saznajte koji su sve proizvodi uključeni u program vjernosti. Uz posebno izdanje  Mercator katalog Nikiforija preporučamo Vam i redovni tjedni Mercator i Getro katalog u kojem Vas očekuju sve aktualne akcije na odjelu prehrane i higijenskih proizvoda. Pratite našu rubriku Mercator Getro katalog i dalje i saznajte na vrijeme za sve dobre  Mercator i Getro akcije, a za još više izbora provjerite i druge aktualne kataloge iz naše rubrike Prehrana.

Novi Mercator   katalog  Nikiforija vrijedi od 25. rujna do 8. listopada 2014. godine.