Mercator Getro katalog

Mercator Getro katalog

Mercator Getro katalog listopad

Mercator Getro katalog listopad, traje od 04.10. do 17.10.2012. godine

Mercator i Getro “Cijene za mene, jer za svoj novac dobivam najviše”. Mercator i Getro u novoj su akciji koja traje od danas pa sve do srijede, 17. listopada 2012. godine.

Prehrambeni proizvodi koje svi volimo svakodnevno konzumirati, popularnih i poznatih proizvođača pronađite u svim prodajnim mjestima Mercatora, Getroa i Getro marketa pod jedinstvenom oznakom “akcija”.

U prvom planu ovog zajedničkog, Mercator i Getro kataloga nalazi se akcija na svježe meso, i to, svinjski vrat s kostima (1kg) po cijeni od 32.99kn, dalje kupus za kiseljenje i kelj, kivi, Kraš Benquick napitak, šalice te mješano povrće u pakiranju od 200g.

Dalje, na ukupno 6 stranica ovog Mercator i Getro kataloga prepunih proizvoda prehrane pogledajte povoljne cijene raznih delikatesa, pribora za jelo, pekarskih proizvoda, nakon toga, osvježavajuća pića, alkoholna pića i slatke proizvode.

U drugom dijelu Mercator i Getro kataloga pogledajte kratku ponudu odjeće s uštedom od 20% do 25%, te cvjetne aranžmane za nadolazeći blagdan svi sveti 1. studenog, te na samom kraju ponudu deterdženata za rublje, ponešto sredstava za čišćenje, higijeskih proizvoda i slično.

Osim samih proizvoda ne zaboravite obratiti pozornost na Mercator i Getro pogodnosti koje ostvarujete prilikom svake kupnje, kao primjerice popust za umirovljenike i slično.

Svakako, preporučamo da prelistate ovaj Mercator i Getro katalog, gdje nam zajedničnim snagama ove dvije tvrtke osiguravaju bolje cijene.

Zavirite i u ostale Mercator i Getro kataloge.