Mercator Getro katalog

Mercator Getro katalog

Mercator i Getro katalog

Mercator i Getro katalog vrijedi od 27.03. do 02.04.2014.

Novi Mercator i Getro katalog – Posebna rođendanska ponuda popusta i pogodnosti – tri dana rođendana Mercatora od 28. do 30. ožujka 2014. godine i ostala akcijska tjedna ponuda iz Mercator i Getro prodajnih centara. Prelistajte novi Mercator i Getro katalog i upoznajte se s ponudom, iskoristite rođendanske pogodnosti i uštedite. Katalog vrijedi od 27. ožujka do 2. travnja 2014. godine.

U ovom broju Mercator i Getro katalog predstavlja Vam posebnu rođendansku ponudu za sve svoje vjerne kupce. U tri dana rođendanskog slavlja, od 28. do 30. ožujka u Mercatoru iskoristite akcije, popuste i pogodnosti uz  tortu, palačinke, koktele i  zabavu. Donosimo pregled najboljih pogodnosti:

U petak dvostruki Pika bodovi, u subotu 10 posto popusta uz Pika karticu, u nedjelju 65% popusta svakom 65. kupcu i odlični popusti u trgovinama: u Modiani  20 posto na novu kolekciju, u Mini by modiana  20 posto na novu kolekciju, u Intersportu 20 posto na novu kolekciju tekstila i obuće, u Benettonu 20 posto na nove kolekcije za odrasle, u S.Oliver  15 posto na cijeli asortiman, u Alpini  40 posto na cjelokupnu kolekciju te u hipermarketu 20 posto na negazirane sokove, 30 posto na egzotično voće, povrće i jabuke, 40 posto na čaše… Prelsitajte cijeli Mercator i Getro katalog za sve detalje rođendanske akcije.

Prelistajte cijeli Mercator i Getro katalog i pronađite sve dobre “cijene za mene” s prehrambenog i higjenskog odjela, kao i ponude neprehrambenog asortimana iz Mercator i Getro prodavaonica.

Pratite Mercator i Getro katalog na našim stranicama i dalje i budite u tijeku sa svim dobrim ponudama iz ovih prodajnih lanaca. Svakoga tjedna redoviti Mercator i Getro katalog očekuje Vas na našim stranicama, kao i sva posebna tematska izdanja kao što je novi Mercator katalog Čišćenje te ponude za prikupljene Pika bodove.

Za još više dobrih ponuda potražite na našim stranicama i druge kataloge iz rubrike Prehrana.

Mercator Getro katalog vrijedi od 27. ožujka do 2. travnja 2014. godine.