Meblo katalog

Meblo katalog

Meblo katalog Spavanje

Meblo katalog vrijedi do isteka zaliha.

Meblo katalog Spavanje – Udobna rješenja za zdravo spavanje: kvalitetni madraci svih dimenzija, madraci za dječje krevetiće, nadmadraci, kreveti, podnice, posteljine, jastuci i prekrivači – pogledajte novi Meblo katalog i odaberite zdravo i udobno spavanje. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Meblo katalog donosi najnovije ponude visokokvailtetnog programa Spavanje. Odaberite madrac koji će se najbolje uklopiti u Vaš interijer i omogućiti Vam zdrav i udoban san. Izdvajamo neke od modela:

Na stranicama novog Meblo katalog broja potražite Lavander madrac s visokokvalitetnom presvlakom s aromom i nano kapsulama, s patentnim zatvaračem, s dva sloja pamučnog i poliesterskog vatiranog punjenja, sa % pamučnom unutarnjom navlakom, memory pjenom i tkanom mrežom, s dva sloja mikro sistema džepičastih opruga te visoko otpornom HR pjenom.

Kvalitetnni Silver Care i Mattera madraci sa silikoniziranom vatom koji se mogu naručiti u mekšoj i tvrđoj varijanti,  Lyocell madrac sa sedmozonskom džepičastom jezgrom, Del Mar madrac s 3-zonskom slojevitom strukturom i 100% pamučnom unutarnjoom navlakom, Thai Spa, Latex supreme od 100% latexa, San Marino Flex, Antistress madrac nove generacije specifičnog dizajna s tri tipa opruga, Favourite S i Solo Anatomic također su dio Meblo katalog ponude.

Iz dječjeg programa Meblo katalog izdvaja madrace za dječje krevetiće  Teddy Lex, San Remo i Sandwich Lux madrac bez opruga. Potražite i Lex i Memory nadmadrace, kao i veliki izbor podnica za krevete i kvalitetneMediteranea krevete za maksimalnu udobnost s anatomskim svojstvima.

Prelistajte novi Meblo katalog i pronađite sve novitete iz Meblo programa Spavanje. Pratite Meblo s nama i dalje, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana potražite i druge kataloge iz naših rubrika Madraci, Spavaće sobe ili Namještaj.

Meblo katalog vrijedi sve do isteka zaliha.