Mass katalog

Mass katalog

Mass katalog Junior proljeće 2017

Mass katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Mass katalog Junior – odličan izbor kvalitetne i moderne ljetne obuće za djecu – ljetne balerinke i sandale za udobne šetnje neizostavne japanke za slobodno vrijeme i plažu, tenisice za bezbrižan boravak na igralištu i još više super ponuda iz Massa. Prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom, koja u Mass dućanima vrijedi do prodaje zaliha.

U novom Mass katlaogu potražite izvrsne udobne   sandale za slobodno vrijeme koje  su podložene mekanim i udobnim plutom, dok je kožni dio ukrašen šljokicama, metalnim bojama, cvjetnim printom i slikama junaka iz animiranih filmova – istodobno moderno i udobno.

Balerinke su i dalje najdraža obuća djevojčicama i djevojkama. Uz ukrasne detalje poput srca, cvijeća i leptira balerinke mogu biti moderne baš kao i mamine, a ukrašene s remenčićima i srebrnim detaljima pretvaraju se u obuću iz bajke. Novi Mass katalog donosi neke od najatraktivnijih modela ove sezone.

U Mass katalogu potražite i ponudu otvorenih sandala  za duge vruće ljetne dane u kojima će dječja stopala uživati u prozračnim udobnim i šarenim sandalama, a one će biti pravo modno osvježenje uz kratke hlače, ljetu odjeću i mini suknjice, kao i sportsku obuću   kojoj je udobnost imperativ, ali ne zanemaruje niti izgled – tenisice u šarenim objama, sa sjajnim uzorcima…

Japanke su obvezna oprema za razigrano ljeto. Mass katalog predstavlja Vam izbor japanki – idealne ljetne obuće koja se brzo mogu navući na stopala i isto tako bzo se iz njih skinuti; pogledajte japankeu raznim bojama, s likovima iz animiranih filoma i s ljupkim detaljima, dostupne u Mass trgovinama.

Prlistajte Mass katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom Mass dječje obuće za sezonu Ljeto 2017. Pratite Mass kataloge s nama i dalje i iskoristite super sniženja u MASS trgovinama. Za još više proljetnih popusta obuće potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrika Obuća ili Za djecu i odaberite nešto za sebei svoje klince.

Novi Mass katalog vrijedi u Mass trgovinama vrijedi do prodaje zaliha.