Mana katalog

Mana katalog

Mana katalog

Mana katalog vrijedi od 18.03. do 24.03.2013 godine

Mana katlaog odjeće za cijelu obitelj donosi zaista šarenu ponudu za novu proljetnu sezonu. Tako je Mana katlaog iz svoje proljetne kolekcije izdvojio brojne povljne artikle za muškarce, žene i djecu.

Na akciji odjeće se tako nalaze preslatke kratke majice za klince po cijeni od 24.90 kuna, a tu je i akcija na dječje traperice u boji koje sad koštaju 54.90 kuna. Mana katalog odjeće nevjerojatne cijene za odjeću donosi na akciji od 18. ožujka pa sve do 24 ožujka.

Mana katalog odjeće tako donosi i dječje traperice po cijeni od 64.90, a na akciji za djecu našle su se i tunike i jeans haljinice po cijeni od samo 109 kuna. Tu je i asortiman za djecu nešto starije dobi pa se moderne majice u atraktivnim bojama mogu kupiti za samo 44.90 kuna. Na akciji se nalazi i donje rublje za djeuc poput paketa bokserica po cijeni od 44.90 kuna, ali i dječje čarapice po cijeni od 34.90 kuna u paketu. Na akciji Mana kataloga odjeće za djecu našle su se čak i neke igračke, a o čemu se sve radi pogledajte kod nas!