Mana katalog

Mana katalog

Mana katalog škola

Mana katalog vrijedi od 27.8. do 16.9.2012. godine

Novi Mana katalog “Veselo u školu, dolazi nova kolekcija”. od 27.8. donosi vam ponudu odjeće za djecu, curice i dječake predškolske i školske dobi, koju do 16.9. možete pronaći u svim Mana trgovinama diljem Hrvatske.

Ovaj Mana katalog prepun je majica, vesti, jakna, flis odjeće za dječake, kišobrana i ostalih proizvoda veselo dječjih i modernih boja krojeva. Atraktivni proizvodi uz povoljne cijene u ovoj Mana akciji mogu označiti sjajan i povoljan početak nove školske ili vrtičke godine kako za vas tako i za vaše najmlađe.

Osim povoljnih cijena i vrlo dobre ponude, Mana vam nudi i jednu zgodnu akciju ukoliko odlučite novu odjeću za vaše klince potražiti u Mani. Radi se o Mana akciji “Obucite dijete za školu i vrtić u pola cijene” – za samo pola redovne cijene, tj. uz -50% popusta na vas čekaju označeni artikli u Mana trgovinama u navedenom akcijskom periodu.

Znate li da Mana u svojoj redovnoj ponudi ima veliki broj odjeće napravljene isključivo od prirodnih materijala? Potražite oznaku na odjeći istu kao s zadnje strane ovog Mana kataloga.

Mana svoje trgovine ima diljem Hrvatske, pogledajte koja je vama najbliža i osobno se uvjerite u odličan omjer cijene i kvalitete koji vam ovaj Mana katalog nudi.

Želite li pogledati ostale Mana kataloge samo pratite ovaj link: Mana katalog