Mana katalog

Mana katalog

MANA katalog

MANA katalog Proljeće Sneak Peek nove kolekcije s Danijelom Martinović

MANA katalog – Sneak Peek – Nova MANA kolekcija za sezonu proljeće 2014. – pogledajte najbolje od nove kolekcije uvijek pristupačne MANA odjeće, prelistajte katalog i inspirirajte se za novi proljetni look. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. 

Romantični cvjetni uzorak glavni je motiv nove MANA ženske kolekcije za ovo proljeće. Pogledajte novi MANA katalog u kojem Vam nove modele predstavlja Danijela Martinović.

Cvjetna bluza za samo 129,90 koju ćete odlično iskombinirati s hlačama za samo 109,90 kuna, blejzer s cvjetnim uzorkom za 229,90 u kombinaciji s trapericama – neki su od MANA katalog modnih prijedloga za ovo proljeće. 

Danijela Vam predstavlja i crno-crvenu haljinu za 169,90 te kratku haljinu na raznobojne pruge za samo 134,90 kune. Pogledajte novi MANA katalog i odaberite svoj model.

Moderna, udobna i uvijek povoljna odjeća iz modne kuće MANA moda očekuje Vas u svakom novom MANA katalog izdanju. Sve nove ponude iz MANA trgovina možete pronaći u MANA katalozima na našim stranicama. Pratite nas i ne propuštajte nove kolekcije i akcijske ponude. Želite li još više modnih prijedloga za ovo proljeće, zavirite u naše rubrike Odjeća ili Modni katalozi i pronađite i druge aktualne kataloge.

MANA katalog Sneak Peek vrijedi do isteka zaliha.