Mana katalog

Mana katalog

Mana katalog lipanj

Mana katalog lipanj vrijedi od 10.06. do 23.06.2013.

Mana katalog – Nova Mana ponuda trajno dobrih cijena i pregled artikala na akciji – povoljna odjeća za cijelu obitelj – nova kolekcija za ljeto 2013. godine.  Za vrijeme važenja kataloga obucite sebe i cijelu svoju obitelj u novu modernu i udobnju ljetnu odjeću  po zaista niskim cijena: ljetna haljina sa cvijetnim uzorkom za 69,90, topovi raznih boja z 34,90, hlače u trendy živim bojama za 89,90, kuna, sve to očekuje Vas za stranicama novog Mana katalog izdanja za lipanj. Ponuda  novog Mana kataloga aktualna je od 10. do 23. lipnja 2013. godine, ili do rasprodaje zaliha.

 

Ljetne majice jednobojne, s printom ili s modernim cvijetnim uzorcima, udobne ljetne haljine na naramenice, capri ili kratke hlače, jeans i pamučni materijali, kupaći kostimi, muške kupaće gaćice, dječja odjeća za igru i šetnju – zavirite u novi Mana katalog i odaberite nešto iz zaista bogate  ponude za ljeto 2013. godine, po tradicionalno niskim Mana cijenama.

Iskorisite i druge popuste u Mani, uštedite 30, 40 i 60 posto na određene artikle, pratite sve novosti u našoj rubrici Mana. Ne propuštajte Mana kataloge, jer sva izdanja možete brzo i jednostavno pronaći na našim stranicama. Želite li još ponude atraktivne odjeće za cijelu obitelj, preporučamo Vam da odaberete još neki od kataloga iz naše rubrike Odjeća.

 

Ne trebate puno da biste se osjećali dobro – novi Mana katalog.