Makromikro katalog

Makromikro katalog

Makromikro katalog

Makromikro katalog vrijedi od 28.01. do 20.02.2013 godine

Novi Makromikro katalog u svojoj najnovijoj ponudi ima sjajne cijene za priejnosna računala. Akcija Makromikro kataloga vrijedi do sredine veljače, točnije do Valentinova, 14. veljače.

Na akciji su se našli odlični modeli prijenosnih računala povoljnih za učenike, studente, ali ima i super modela za profesinalce. Tako se u Makromikro katalogu može naći Hp prijenosno računalo za samo 2.299 kuna, a tu je i Acer za 2.999 kuna.

Ovisno o vašim potrebama, tu se nalaze i Notebook računala pa ako Vam treba zaista se isplati kupiti Toshiba prijenosnik za 6.099 kuna što znači da je sad jeftiniji 900 kun u ovom Makromikro katalogu tehnike.

Na akciji tehnika se nalaze i drugi artikli tehnike poput pisača koji se saf mohu kupiti za 459 kuna, a tu su i usb-ovi po cijeni od samo 49 kuna u Makromikro kataloga.

Na akciji Makromikro kataloga nalaze se i tipkovnica i miš na akciji od 159 kuna. Što je još na akciji Makromikro kataloga pogledajte kod nas a što imaju drugi možete provjeriti te cijene usporediti u rubrici ‘Tehnika‘.