Makromikro katalog

Makromikro katalog

Makromikro katalog

Makromikro katalog vrijedi od 04.11. do 30.11.2013 godine

Novi Makro Mikro katalog za studeni 2013. godine:  bogata i  ponuda računalne tehnike, fotoopreme i dodatnog pribora svih renomiranii proizvođača po pristupačnim cijenama. Prelistajte novi Makro Mikro katalog i upoznajte se s  akcijskom ponudom i novitetima u Makro Mikro specijaliziranim prodavaonicama.

Novi Makro Mikro katalog donosi Vam pregled najboljeg od ponude prijenosiih računala, pisača i tablet uređaja s   dodatnom opremom u svojim prodaonicama u mjesecu studenom. Iz ponude izdvajamo:

Acer Aspre prijenosno računalo odličnih performansi za 3.999,00, HP pavilion za 2.999,00 i Samsung prijenosno računalo za samo 2.1999,00 kuna uz četiri godine jamstva dio su ponude računala u novom Makro Mikro katalog izdanju.

Pogledajte i Makro Mikro ponudu tablet uređaja, izidvajamo Vivax tablet za 529,00, Prestigio tableti već od 599,00, torbica za tablet od 49,99 kuna. Isprobajte i zimske rukavice za touch screen, koje Makro Mikro katalog nudi po cijeni od 39,99 kuna. 

Brother i HP pisači već od 299,0 kuna za Brother multifunkcionalni uređaj pisač + skener + kopirni aparat + fax očekuju Vas na posljednjoj stranici kataloga.

Prelistajte cijeli Makro Mikro  katalog i upoznajte se s cjelokupnom povoljnom ponudom ovog prodajnog lanca za mjesec studeni. Uštedite si vrijeme i novac, prije odlaska u kupnju pregledajte kataloge na našim stranicama. U rubrici Makro Mikro katalog pronaći ćete  sva  najnovija kataloška izdanja  ovog specijaliziranog prodajnog lanca, a želite li pogledati i ostalte ponude sličnog asortimana, preporučamo Vam i našu rubriku Tehnika za još više dobrih ponuda.

Pratite objave, saznajte za akcije i iskoristite prilike za uštedu – za početak prelistajte novi Makro Mikro katalog.

 

Ponuda Mako Mikro katalog aktualna je od 4. do 30. studenog 2013. godine.