Lush katalog Božić

Lush katalog Božić

Lush katalog

Lush katalog Božić 2015 vrijedi do isteka zaliha

Novi Lush katalog – zavirite u svijet boja i oblika ručno izrađenih Lush artikala nadaleko poznatih po kvaliteti svojih sastojaka – ponude vrijede do isteka zaliha.

Lush Hrvatska podružnica je Lush kozmetičke kuće sa sjedištem u Pooleu u Engleskoj, a prvi hrvatski dućan otvoren je još u ruju 1996. godine, u Petrinjskoj ulici u Zagrebu.  Lush  mirisna obitelj danas broji preko 700 prodajnih mjesta u 46 zemalja, a posebno su ponosni na svoje manufakture, od kojih je jedna i u Hrvatskoj.
Svi Lush proizvodi ručno su izrađeni te ćete ih uvijek prepoznati po kvaliteti sastojaka, svježini kompletnog finalnlg proiozvoda   i nepogrešivom mirisu stotine eteričnih ulja. Lush je počeo s proizvodnjom proizvoda za njegu kose od prirodnih sastojaka, pri čemu je naročit uspjeh postignut s  proizvodima za Body Shop, nakon čega je započeta vlastita kataloška prodaja Cosmetics to Go linije, da bi  se nakon početnog uspjeha priča nastavila razvijati u okrilju vlastitog Lush branda.

U novom Lush katalogu potražite limitirane božićne proizvode kao i cjelogodišnje klasike, upakirane  u šarena ekskluzivna poklon pakiranja, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe. Lush proizvodi  izrađen od višenamjenskog materijala i sastojaka dobivenih pravednom trgovinom te Lush poklon uvijek znači više.

Izdvajamo neke od proizvoda iz božićnog Lush kataloga: Little Snow Fairy za 150,00 kuna, Santa’s Belly Ho!Ho!Ho! za 116,00, The Night Before Christmas za 129,00 te mirisni paketi: Firecrakcker- sadrži The Experimenter bombu za kupanje od 200 grama, Secret Santa za kupanje u društvu s bombom za kupanje, Love and Light krema za ruke i sapun za 129,00, Beautiful gel za tuširanje 100 grama te RubRub Rub peeling za tuširanje i Celebrate losion za tijelo za samo 194,0o kuna…

Prelistajte cijeli božićni Lush katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom.