Lisca katalog Proljeće ljeto

Lisca katalog Proljeće ljeto

Lisca katalog Proljeće ljeto 2018

Lisca katalog Proljeće ljeto vrijedi do isteka zaliha.

Novi Lisca katalog – izvrstan izbor kvalitetnog i savršeno dizajniranog donjeg rublja, rublja za spavanje,  jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima i drugog Lisca asortimana – prelistajte katalog i budite u trendu uz Lisca kolekciju. Ponude iz kataloga vrijede do isteka zaliha.

Lisca je dugogodišnji sinonim za ženstvenost i zavodljivost. Nova Lisca kolekcija za sezonu Proljeće / Ljeto 2018. godijne nimalo ne zaostaje za prethodnim kolekcijama i opravdava status Lisca branda kao jednog od najpriznatijih u svojoj branši. U novom Lisca katalogu pronaći ćete pregršt izvrsnih modela zavodljivog i praktičnog donjeg rublja te kupaćih kostima u kojima nećete ostati neprimjećeni.  Smjela igra modernih materijala, boja i uzoraka Lisca modela nepogrešivo stvara glamurozan izgled.

Iz Lisca kataloga izdvajamo novi model zavodljivih ouvert gaćica, push up grudnjake s naramenicama na skidanje,  proziran grudnjak sa žicom, koji ima posebno mekane  lijepljene naramenice, zavodljivi prozirni kombine, modele iz serije Queen Rose koju čine komotniji modeli  s raskošnim cvjetnim vezom a svjetlucavi  kristalići Swarovski stvaraju svečani izgled.

Zavirite u novi Lisca katalog, uživajte u bogato opremljenom izdanju i  odaberite nešto za sebe za ovo ljeto. Pratite   Lisca kataloge  na našim stranicama i dalje i budite u tijeku sa svim novostima. Provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Ljeto 2015 i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi ljetni  Lisca katalog vrijedi sve do isteka zaliha, za sezonu proljeće / ljeto 2018.