Lisca katalog kupaći kostimi

Lisca katalog kupaći kostimi

Lisca katalog kupaći kostimi vrijedi za sezonu 2017

Novi Lisca katalog – nova kolekcija kupaćih kostima prestižne Lisca modne marke – Svakako prelistajte novi Lisca katalog za ljeto 2017. godine i pogledajte koje nam nove trendove Lisca predlaže za plažu ove sezone. Ponuda vrijedi za sezonu 2017. godine

Lisca je jedan od najpoznatijih brandova kupaćih kostima, spavaćeg  programa, odjeće i trendy rublja. U novom katalogu pogledajte Lisca Selection Kolekciju kupaćih kostima za aktualnu sezonu. Lisca kupaći kostimi će ove sezone biti obojeni živahnim bojama, asocirajući na šarenilo cvijeća, palmi, ananasa i tropskog bilja te  pepito uzorka i mrežastih umetaka. Modeli su kao i uvijek elegantni i zavodljivi.

Lisca Selection kupaći kostimi za predstojeću sezonu preferiraju ružičastu, crnu, kraljevsko plavu i kombinaciju prelijevajućih šarenih nijansi. Puni su  raskošnih detalja i donose još jednan hit ovog ljeta –  burn out tehnologiju– izgled igorjelog materijala. Kupaći kostimi iz Cheek by Lisca kolekcije pravi su izbor za  sve trend setterice koje žele biti primjećene. Većina kupaćih kostima iz novog Lisca kataloga mogu se kombinirati po želji, a odabir dodataka kao što su unike, parei, kaftani, papuče, torbe, šortsevi upotpunnit će savršen izgled.

Zavirite u novi Lisca katalog, uživajte u bogato opremljenom izdanju i  odaberite nešto za sebe za ovo ljeto. Pratite   Lisca kataloge  na našim stranicama i dalje i budite u tijeku sa svim novostima. Provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Ljeto 2015 i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi ljetni  Lisca katalog vrijedi sve do isteka zaliha, za sezonu 2017. godine.