Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog jesen zima 2016

Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Lisca katalog – nova kolekcija ženstvenog donjeg rublja, spavaćica, pidžama i modnih dodataka – vrhunska elegancija i profinjenost u hit zeleno-plavoj boji, sivoj i srebrnoj boji čipke ali i klasičnim crnim i crvenim nijansama; prelistajte katalog i upoznajte se s novom Lisca kolekcijom. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

Iz novog Lisca kataloga izdvajamo: Donje rublje u boji vodenih dubina – priuštite si eleganciju i mistiku koju pruža zeleno-plava boja i na donjem rublju, donje rublje na tokice – uvijek dopadljiv uzorak, kako na odjeći tako i na donjem rublju.

Sexy crveno donje rublje, sivo rublje sa srebrnom čipkom, crno rublje, spavaćica i čipkani elegantni kućni ogrtač Euphoria, Emotion linija romantičnog vintage donjeg rublja u bijeloj, crnoj i boji kože ukrašena čipkom, eletantne linije Lorella, Violet, Vivian, Unique, Veronique potražite na stranicama novog Lisca kataloga.

Zavirite u novi Lisca katalog, uživajte na 52 stranice izvrsne ponude i   odaberite nešto za sebe. Pratite   Lisca kataloge  na našim stranicama i dalje i budite u tijeku sa svim novostima. Provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Ljeto 2015 i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi ljetni  Lisca katalog vrijedi sve do isteka zaliha.