Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog vrijedi za sezonu jesen zima 2014/2015

Novi Lisca katalog – Novosti iz Lisca kolekcije jesen/zima 2014/2015, modne paralele  – trend report sa svjetskih modnih pisti, savjeti za postizanje najboljeg efekta uz odabir odgovarajućeg donjeg rublja, prijedlozi za ovu zimu…prelistajte novi Lisca katalog i saznajte sve.

Zavirite na stranice novog Lisca kataloga i zakoračite u svijet  glamura, elegancije, romantike i razigranosti. Nakon pregleda najnovijih trendova sa svjetskih modnih pisti, oduševite se novim modelima jednog od najpoznatijih i najkvalitetnijih brandova ženskog donjeg ruglja.

Smjela i glamurozna, raskošno prozirna, s plišanim detaljima, plisiranom čipkom i bogatim vezom, u rubin crvenoj, crnoj ili u boji bisera sa Swarovski kristalima,  modnim, dramatičnim bojama smaragdno zelene, burgundski crvene, safir plave ili vanile zavodljiva čipka, raskošan vez – sve to dio je nove Lisca kolekcije za sezonu za jesen/zima 2014/2015.

Iz Lisca kataloga odaberite zeleno – smirujuće ili dramatično, nježno ili smjelo, prigušeno ili blještavo – zeleno će vas ove jeseni oduševljavati svjetlucavim satenskim detaljima koji oduzimaju dah, koketnom prozirnm čipkom ili mekom udobnošću pamuka ili budite plavi – asocirajući boje neba, morskih dubina i sanjarenja…

Za one koji igraju na sigurno Lisca katalog preporuča i vječnu raskoš u crnoj boji, udobno i zavodljivo donje rublje podatnih materijala ukrašeno neodoljivom čipkom, ili romantično bijelo rublje. Na stranicama Lisca kataloga potražite i savjete za prvi grudnjak.

Uz novosti iz Lisca kolekcije u Lisca katalogu pronaći ćete i pregršt zanimljivih članaka; zdrava prehrana, tjelovježba i održavanje kondicije, najbolja kozmetika i njega lica za hladne zimske dane, pa i horoskop – sve to očekuje Vas na stranicama novog Lisca kataloga.

Prelistajte novi luksuzni Lisca katalog  i otkrijte sve novosti i korisne savjete za jesen i zimu. Pratite Liscu s nama i dalje, a za još više izbora provjerite i druge modne kataloge   na našim stranicama.