Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog jesen zima 2013, vrijedi sezonski

Lisca katalog – Lisca revija jesen/zima 2013. godine; modne novosti, savjeti i prijelozi i pregled Lisca nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2013. Pogledajte novi Lisca katalog i uživajte u odličnoj luksuznoj ponudi.

Tamne večernje haljine i rublje posuto štrasom i ukrašeno kristalima, organski oblici (cvjetovi, listići, kapljice) kao jedva primjetan detalj ili dominantan oblik, puderaste nijanse, crveno ili boja kože –  ovo su neki od Lisca prijedloga za rublje i odjeću ove sezone. Za večer, posao i casual momente, sve na jednom mjestu u Lisca katalog reviji za jesen i zimu 2013. godine.

Pogledajte najnovije modele Lisca grudnjaka, gaćica, korzeta, body-ja, spavaćica, pidžama, ogrtača, potkošulja, čarapa i sveg ostalog rublja. Posebno preporučamo savjete o odabiru grudnjaka velikih veličina. Lisca po prvi put predstavlja suvremeno dizajniran grudnjak s pjenastim košaricama sve do dubine G i  grudnjake za  mlade mame.

Talijanke, brazilke, tangice? Pročitajte Lisca katalog članak o – gaćicama i saznajte sve što trebate znati o ovom najintimnijem odijevnom predmetu.

Lisca katalog donosi i intervju s Jelenom Orešković, hrvatskom manekenkom u njenom novom pariškom domu.

Prelistajte cijeli novi luksuzni Lisca katalog i odaberite poklon koji se pamti za dragu osobu, ili razveselite sebe ovih blagdana.