Lidl Rijeka Zamet

Lidl Rijeka Zamet

Lidl Rijeka Zamet

Otvorenje Lidl Rijeka Zamet trgovine

Otvorena četvrta Lidlova trgovina u Rijeci, 83. u Hrvatskoj

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, otvorio je danas 83.- u trgovinu u Hrvatskoj i četvrtu u Rijeci. Trgovinu na Zametu zajedno su otvorili aktualni i budući predsjednik Uprave Lidl Hrvatska – Marin Dokozić i Boris Lukšić, a otvaranju su prisustvovali Lidlovo zaštitno lice Blanka Vlašić te poznati televizijski i radijski voditelj Robert Ferlin. U povodu otvorenja trgovine, Lidl je darovao mališane iz Dječjeg sportskog vrtića Zamet, čime je još jednom skrenuta pozornost na važnost tjelovježbe kod djece.

Nova trgovina na riječkom Zametu nalazi se u stambeno-poslovnom centru, a ukupna površina novog Lidla iznosi 1549 m2. Uz Škurinje, Kukuljanovo i Pećine, Zamet je četvrta trgovina u Rijeci, a kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je 45 Lidlovih parkirnih mjesta. Otvaranjem novog Lidla, otvoreno je i 12 novih radnih mjesta, a ponuđeni asortiman, kojeg čini 50% domaćih proizvoda, bit će tradicionalno najpovoljniji na hrvatskom tržištu – uz svakodnevno svježe meso, voće i povrće te pekarske proizvode. Lidlove kupce na otvorenju posebno su razveselili najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić, koja je dijelila i potpisivala Lidlove kuharice te poznati voditelj Robert Ferlin, koji se iz Lidlove trgovine uživo javljao u radijski program. Posjetitelji, a osobito djeca, uživali su u odličnoj atmosferi – besplatnim dounatima, kavi i balonima.

Lidlova donacija dječjem vrtiću i trening s Blankom Vlašić
U povodu otvorenja trgovine, a u sklopu programa društveno odgovornog poslovanja, Lidl je darovao Dječji vrtić Zamet, a donaciju je službeno primila voditeljica Centra Zamet, Željka Božić. Zamet je prvi riječki vrtić koji je prije 17 godina u ovom gradu započeo sa sportskim programom, a u kojem svakodnevno svoje najvažnije trenutke provodi oko 170 djece. Sportski program „Igrom do sporta“, u kojem se tjelesne aktivnosti provode uz igru, obuhvaća usavršavanje biotičkih i specifičnih motoričkih znanja na način primjeren mogućnostima djeteta. Kako bi se još jednom skrenula pozornost na važnost tjelovježbe kod djece, koja uz pravilnu prehranu utječe na njihov skladan rast i razvoj, Blanka Vlašić je djecom u vrtićkoj sportskoj dvorani odradila pravi trening. Kao nagradu nakon napornog vježbanja, Lidl je mališanima iz Zameta darovao pakete zdrave hrane, a vrtiću donirao komplete sportskih pomagala, kako bi se djeca i dalje uspješno, uz pomoć svojih odgajateljica i trenera, nastavila kroz igru brinuti o zdravlju.

Prije posjete Lidl Rijeka trgovini pogledajte koji su aktualni katalozi: Lidl katalog Rijeka. Koje su zadnje Lidl akcije u ovom prodajnom centru pogledajte ovdje: Lidl akcija Rijeka. Sve Lidl objave koje uključuju i informacije o ovom Riječkom centru možete pronaći ovdje: Lidl Rijeka.

Slike s otvorenja Lidl Rijeka Zamet prodajnog centra pogledajte niže:
Lidl Rijeka Zamet

Lidl Rijeka Zamet

Lidl Rijeka Zamet

Lidl Rijeka Zamet

Lidl Rijeka Zamet

Lidl Rijeka Zamet prodajnom centru od srca želimo puno, puno sreće u budućem radu i puno, puno odličnih akcija na zadovoljstvo svih nas kupaca!