Lidl Knežija otvorenje

Lidl Knežija otvorenje

Lidl Knežija

Lidl Knežija nova Lidl trgovina

Lidl je otvorio novu trgovinu na zagrebačkoj Knežiji. To je 81. TRGOVINA U HRVATSKOJ, a 11. U ZAGREBU.

Lidl Knežija

Lidl Knežija

Lidl Hrvatska, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja s ekspanzijom na domaćem tržištu. Današnjim otvaranjem trgovine na Knežiji, Lidlova prodajna mreža broji čak 81 trgovinu na području Republike Hrvatske. Uz pomoć Blanke i Olivera, novi Lidl otvorila je ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije časna sestra Jelena Lončar, čime je još jednom skrenuta pažnja na veliku humanitarnu akciju Lidla i Hrvatskog Caritasa.

Otvorenje nove Lidlove trgovine predstavlja nastavak provedbe strategije kontinuiranog ulaganja u širenje prodajne mreže koja je od dolaska ovog trgovačkog lanca u Hrvatsku, 2006., s početnih 13 danas narasla na čak 81 trgovinu. Prodajna površina trgovine u Zadarskoj ulici 79 iznosi 980 m2, a riječ je o samostojećem objektu. Kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je 38 parkirnih mjesta na vanjskim površinama, te 35 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Otvaranjem trgovine, Lidl je otvorio i 15 novih radnih mjesta. Ponuđeni asortiman, kojeg čini 50% domaćih proizvoda, bit će tradicionalno najpovoljniji na hrvatskom tržištu; uz svakodnevno svježe meso, voće i povrće te pekarske proizvode.

Lidlovi kupci u suradnji s Caritasom pomažu najsiromašnijim obiteljima.

Povodom otvorenja, Lidl je još jednom pozvao sve građane da sudjeluju u velikoj humanitarnoj akciji „Pomozimo zajedno – Pomagati je lako!“, koju je 15. studenog pokrenuo s Hrvatskim Caritasom. Riječ je o akciji koja će trajati do 14. prosinca, a u kojoj građani kupnjom proizvoda u Lidlu pomažu najsiromašnijim obiteljima. Ove godine proizvodi za najsiromašnije prikupljaju se u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske.

Iz Hrvatskog Caritasa poručili su kako je za njih ova suradnja s Lidlom ohrabrenje, jer potvrđuje da mreža dobra u
Hrvatskoj postaje sve gušća, a prikupljeni proizvodi stići će upravo do onih obitelji kojima je u predbožićno vrijeme
konkretna pomoć najpotrebnija. Izrazili su i zadovoljstvo što je ova akcija, koja je prošle godine provedena u zagrebačkim Lidlovim trgovinama za potrebe Caritasove kuće u Vukomercu, tako brzo podignuta na nacionalnu razinu.

Lidlove kupce na otvorenju posebno su razveselili najpoznatiji hrvatski pjevač Oliver Dragojević i najbolja hrvatska
atletičarka Blanka Vlašić, koji su dijelili i potpisivali Lidlove kuharice, a također su se uključili i u humanitarnu akciju donirajući proizvode onima kojima su najpotrebniji.

Lidl Knežija lokacija

(Google Street View)

Prikaz veće karte

Prije posjete novootvorenoj Lidl trgovini ovdje pogledajte aktualni Lidl katalog, aktualne Lidl akcije ovdje Lidl akcija, a ovdje sve Lidl objave na jednom mjestu: Lidl.

Lidl Knežija trgovini želimo puno sreće u radu i još bolje Lidl akcije, na svačije zadovoljstvo!

Lidl Knežija otvorenje

Lidl Knežija otvorenje

 

Lidl Knežija otvorenje

Lidl Knežija otvorenje

 

Lidl Knežija otvorenje

Lidl Knežija otvorenje