Lidl katalog Škola

Lidl katalog Školarci genijelci

Lidl katalog Škola vrijedi od 06.08.2020. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: United Office gumice za brisanje, različiti setovi, 5 komada za 4.99 kuna, United Office se za geometriju, 3 dijela za samo 8.99 kuna, Nike ruksak za samo 199 kuna, United Office bilježnica spiralnog uveza za 24.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od ‘6.kolovoza do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: United Office gumice za brisanje, različiti setovi, 5 komada za 4.99 kuna, Livarno Lux LED svjetiljka s LED žaruljicama bijelog svjetla koje štede energiju, uz fleksibilan krak svjetiljke, te uz glavu lampe koja se može okretati i naginjati za samo 99.99 kuna, Topmove školska torba s 3 prostrana glavna pretinca uz podstavljene podesive naramenice za samo 169 kuna.

United Office se za geometriju, 3 dijela za samo 8.99 kuna, Topmove pernica s prozirnim pretincem za raspored sati i puno prostora za pohranjivanje pribora, dimenzija 22x16x5cm za 49.99 kuna, United Office šestar s priborom, koji sadrži šestar, rezervne mine za šestar, šiljilo za mine, gumicu, tehničku olovku i rezervne mine za tehničku olovku za samo 24.99 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Nike ruksak za samo 199 kuna, Undercover ruksak s 3D printom, uz podstavljenu stražnju stranu s podesivim naramenicama, za samo 49.99 kuna, Undercover pernica s priborom koja u svojem sastavu sadrži drvenu olovku, ravnalo, gumicu za brisanje i šiljilo za olovke, za 27.99 kuna, i razne druge Lidl akcije za Vaše školarce.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: United Office bilježnica spiralnog uveza za 24.99 kuna, United Office rokovnik tvrdog uveza, s unutrašnjim džepom, držačem olovaka, i trakom za čitanje, uz mogućnost zatvaranja gumenom trakom za samo 19.99 kuna, Ernesto staklena boca s odvojivom zaštitnom navlakom za 39.99 kuna, Ernesto čaša to go, s poklopcem na zavrtanje, za samo 39.99 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Tehnika, Outdoor i Odjeća. Za još više akcijskih proizvoda povodom nadolazeće školske godine, posjetite našu rubriku Škola 2020.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 6.kolovoza do prodaje zaliha.