Lidl katalog proljeće

Lidl katalog

Lidl katalog Proljeće 2014. vrijedi od 31.03.2014. godine do isteka zaliha

Novi Lidl katalog – Posebno izdanje za proljeće 2014. Na više od 30 stranica odlične  ponude Lidl katalog predstavlja novosti iz asortimana prehrane i neprehrane: modna marka Esmara, Jolinesse i Livergy donje rublje, Crivit sportska oprema, Ultimmate Speed auto oprema, Mix&Match te LupiLu dječja odjeća , obuća i ostali dječji asortiman, Crelando pribor za sve kreativce, De Luxe slatke i slane delicije za blagdanski stol, extra povoljna velika XXXL pakiranja prehrane… Svakako prelistajte odličan Lidl katalog i saznajte zašto je odabran za novi katalog tjedna. Ponuda vrijedi od 31. ožujka 2014. godine. 

Iz Lidl katalog ponude posebno izdvajamo odlične ponude Esmara ženske odjeće: Majice kratkih rukava ili bez rukava s ukrasnim zakovicama za samo 39,99 kuna, moderne elegantne ženske hlače u više boja za 79,99, pamučna haljina s gornjim dijelom na crno-bijele pruge i crnim donjim dijelom za samo 79,99 i kratke hlače za 55,00 kuna  dio su ove ponude.

Pogledajte i ostale Lidl ponude za ovo proljeće, nabavite povoljna XXL pakiranja voćnih jogurta, smoothie, pizze, paniranih odrezaka i još više namirnica, kao i luksuzne De Luxe proizvode na uskrsni stol. Za one željne inspiracije Lidl je pripremio kreativni kutak s bogatom ponudom pribora za kreativne aktivnosti, s proljetnim bojama i ukrasima. 

Zanima li Vas i redovna tjednaponuda Lidl-a, zadnji Lidl katalog prehrane prelistajte ovdje: Lidl prehrana, a zadnji katalog neprehrane na linku: Lidl neprehrana. Pratite Lidl s nama i dalje, jer sve Lidl kataloge  donosimo vam u rubrici tjedni Lidl katalog.

Zadnje Lidl akcije za početak tjedna tj. od ponedjeljka do srijede, pogledajte na ovoj poveznici Lidl akcija ponedjeljak – srijeda.

Popis svih Lidl prodajnih centara uključujući i onaj vama najbliži zajedno s svim kontakt detaljima i radnim vremenom, pogledajte na ovom mjestu: Lidl dućani.

Lidl katalog proljeće vrijedi od 31. ožujka 2014. godine.