Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog prehrana

Lidl katalog prehrana traje od 25.10. do isteka zaliha

Lidl je ovog tjedna svojim kupcima stavio izvrsnu ponudu na akciju. Tako su se u Lidl katalogu, osim sezonskog voća našle i druge domaće hrvatske namirnice.

Tako je na akciju Lidl stavio jabuke, kupus, ali i domaće meso. U bogatoj ponudi snižena je i kava, sirevi, pivo pa čak i svježi kruh!

Lidl se pobrinuo i za ponudu kupaonskih proizvoda pa su tako proizvodi poput Brefa sada na akciji za 12.89 kuna!

Lidla je na akciju stavio i deterdžent za rublje i to po zaista iznimno niskoj cijeni, točnije, za 49.90 kuna šest kilograma praška! Naravno, na akciji je i Perwoll za šarenu odjeću i Perwoll za crnu odjeću u pakiranju od tri litre za samo 35.99 kuna!

Povodom nadolazećeg blagdana Svih svetih, Lidl se pobrinuo i za akciju cvijeća i svijeća pa čak i upaljača. Tako je pakiranje od tri punjiva upaljača sad 7.49 kuna dok su lampioni na super akciji po cijeni sniženoj 25 posto pa se mogu pronaći po cijenama već od sitnih 2.46 kuna.

Naposljetku, u najnovijoj Lidl ponudi a akciji su i suhomesnati proizvodi te rajski rizling koji, inače, u zajedničkoj kombinaciji izvrsnu pasiraju. Ako im pridodamo i sir koji se nalazi na početku ponude zaista smo složili jednu izvrsnu “meznu platu”!

Što još Lidl u svom katalogu prehrane nudi, pogledajte na poveznici Lidl katalog. Ako vas zanima ponuda brigu trgovina, pogledajte u našu rubriku “Prehrana“.

Lidl katalog video