Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 09.10.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara ženske pletene hlače za samo 8.99 eura po komadu, Livergy prsluk sdva lica, koji odbija vjetar, s ekološkom impregnacijom, uz gornji materijal koji odbija vodu zahvaljujući Bionic-Finish tretmanu, veličina M-XXL za samo 14.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 09.listopada 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara ženske pletene hlače za samo 8.99 eura po komadu, Esmara pulover s visokim udjelom viskoznog vlakna i elastanskog vlakna, veličina XS-L, na popustu od 30 posto za samo 9.69 umjesto za 13.99 eura, Livergy prošivena jakna koja odbija vjetar, s gornjim materijalom koji odbija vodu, na popustu od 20 posto za samo 17.49 eura.

Livergy prsluk sdva lica, koji odbija vjetar, s ekološkom impregnacijom, uz gornji materijal koji odbija vodu zahvaljujući Bionic-Finish tretmanu, veličina M-XXL za samo 14.99 eura, Livergy muške sportske hlače s visokim udjelom pamuka, sa strukturiranom unutarnjom stranom, po hit cijeni tjedna za samo 7.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Prehrana.

Novi Lidl katalog vrijedi od 09.listopada 2023.godine do prodaje zaliha.