Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 08.05.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara tajice, veličina XS-L za samo 4.99 eura, Livarno Home električna zamka za inskte, za samo 12.99 eura, Parkside vrtni alat za samo 27.99 eura, Ernesto kuhinjsko pomagalo za samo 1.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 08.svibnja 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara tajice, veličina XS-L za samo 4.99 eura, Esmara majice bez rukava, s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina XS-L, set od 2 komada za samo 6.99 eura, Esmara Capri tajice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina XS-L za samo 4.99 eura, Esmara traperice Super Skinny Fit kroja, veličina 34-44 za samo 14.99 eura.

Livarno Home električna zamka za inskte, za samo 12.99 eura, Livarno Home Rolo zaštitna zavjesa za prozor, idealna i za postavljanje ispod prozora i kutija za rolete, profila i mreže koje se mogu individualno skratiti, za samo 33 eura, Livarno Home bežična zamka za insekte, učinkovita, bez upotrebe kemikalija za samo 17.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Parkside vrtni alat za samo 27.99 eura, Parkside električna lančana pila s dvoručnom zaštitnom sklopkom, uz automatsko podrezivanje lanca, dužine reza 34cm za samo 69.99 eura, Parkside prskalica za vrtno crijevo, uz mogućnost podešavanja od snažnog mlaza do blagog prskanja za samo 3.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Ernesto kuhinjsko pomagalo za samo 1.99 eura, Ernesto kuhinjski ribež, površine za rezanje od nehrđajućeg čelika za samo 3.99 eura, Livarno Hoe jednoručna miješalica za sudoper, s korupsom od mesinga otpornog na koroziju, s mlaznicama protiv kamenca za samo 44.99 eura, Silvercrest itchen Tools folije za vakuumiranje, set od 3 komada za 6.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Interijer.

Novi Lidl katalog vrijedi od 08.svibnja 2023.godine do prodaje zaliha.