Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 07.11.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Silvercrest Kitchen Tools blender za samo 269 kuna, Ernesto stalak za noževe za samo 59.99 kuna, Ernesto pasirka od nehrđajućeg čelika za samo 111 kuna, Fifa sportska majica veličina S-XL za samo 149 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 07.studenog 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Silvercrest Kitchen Tools blender za samo 269 kuna, Silvercrest Kitchen Tools toster s 6 stupanjskim regulatorom jačine pečenja, uz funkciju za odmrzavanje, podgrijavanje i stop funkciju, te uz Auto-Lift funkciju za sigurno uklanjanje manjih kriški kruha, uz odvojive nastavke za peciva za samo 199 kuna.

Ernesto stalak za noževe za samo 59.99 kuna, Ernesto limovi za pečenje, od visokokvalitetnog sloja protiv prijanjanja, set od 3 komada, različitih dimenzija, na popustu od 37 posto za samo 44 umjesto za 69.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools mikrovalna pećnica s 5 stupnjeva snage, uz okretni regulator za podešavanje vremena i težine za samo 649 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ernesto pasirka od nehrđajućeg čelika za samo 111 kuna, Ernesto multifunkcionalni ribež s oštricama od nehrđajućeg čelika, sa 6 nastavaka, uz 2 rešetke za rezanje, 2 nastavka za ploške, ribež i nastavak za julienne trakice, s velikom prihvatnom posudom s protukliznim stopicama i odvojivim poklopcem za samo 89.99 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Fifa sportska majica veličina S-XL za samo 149 kuna, Crivit Air Power zračna nogometna lopta od zračnog jastuka s pjenom, uz odbojnik za zaštitu namještaja i zidova, sa šarenom LED opcijom koja se može dodatno uključiti za zabavu u mraku, promejra cca. 18cm za samo 59.99 kuna, Fifa dječji nogometni dres, veličina 110-164, set za samo 88 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Božić 2022, Interijer, Kućanstvo i Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 07.studenog 2022.godine do prodaje zaliha.