Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 04.12.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Cien Gold regenerirajuća krema noćna, 50ml za 4.99 eura, Set za manikuru i pedikuru, sa 7 visokokvalitetnih nastavaka od safira i filca, za samo 39.99 eura, Weinberger povećalo s LED svjetlom za samo 4.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 04.prosinca 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Cien Gold regenerirajuća krema noćna, 50ml za 4.99 eura, Cien Beauty LED kozmetičko ogledalo u bijeloj ili crnoj boji, s 21 LED žaruljicom, sa svjetlom podesivim u 2 stupnja s One Touch Control, uz 2 stupnja povećžavanje, dvostrukim i peterostrukim, po hit cijeni tjedna za samo 12.99 eura.

Set za manikuru i pedikuru, sa 7 visokokvalitetnih nastavaka od safira i filca, za samo 39.99 eura, Sanitas uređaj za čišćenje pora, pogodan za čišćenje dubinskih pora zahvaljujući tehnologiji vakuuma, s deset zamjenskih filtara 3 različita nastavka i 5 stupnjeva inteziteta, uključujući USB kabel za punjenje za samo 19.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Silvercrest bluetooth slušalice pogodne za jednostavno telefoniranje zahvaljujući headset funkciji i integriranom mikrofonu, te s upravljačkim elementom izravno na slušalicama za lagano upravljenje glazbom i pozivima, pogodne za do 16 sati reproduciranja glazbe za samo 19.99 eura, Auriol naočale za čitanje, sklopive, koje uključuju čvrsti etui i krpicu za čišćenje za samo 2.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Weinberger povećalo s LED svjetlom za samo 4.99 eura, Sanitas električna grijaća deka sa 6 temperaturnih razina, uz mogućnost brzog zagrijavanja i automatkog isključivanja nakon cca 3 sata, dimenzija cca. 130x180cm za samo 39.99 eura, Sanitas električni grijač za trbuh i leđa, sa 6 temperaturnih razina za samo 19.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Odjeća.

Novi Lidl katalog vrijedi od 04.prosinca 2023.godine do prodaje zaliha.