Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 03.10.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Tronic plosnate baterije, 12 različitih tipova za samo 39.99 kuna, Livarno Home košare za ormar, set za samo 39.99 kuna, Tronic dvostruki USB punjač za samo 222 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 03.listopada 2022.godine do prodaje zaliiha.

U novom Lidl katalogu potražite: Tronic plosnate baterije, 12 različitih tipova za samo 39.99 kuna, Livarno Home Rolo zavjesa s praktičnom poteznom vrpcom, koja se može montirati na desnu ili lijevu stranu, pogodna za pričvršćivanje na zid ili strop uključujući materijal za montažu, dimenzija cca. 80x200cm za samo 69.99 kuna.

Livarno Home košare za ormar, set za samo 39.99 kuna, Auriol sat za kupaonicu, uz mogućnost jednostavnog pričvršćivanja na većinu površina pomoću 4 razine vakuumske sisaljke, tihog satnog mehanizma ili digitalnog zaslona s automatskim podešavanjem vremena uključujući zimsko i ljetno vrijeme, dimenzija 17x5cm za samo 88 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Tronic dvostruki USB punjač za samo 222 kuna, Livarno Home LED noćno svjetlo koje se automatski uključuje u mraku, uz mogućnost odabira bijelog svjetla, jednobojnog ili svjetla s izmjenom boja, sa senzorom pokreta, podesivog trajanja svjetla, uz integriranu utičnicu te uz mogućnost odabira 3 različite boje za samo 44 kune, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Vileda krpe za čišćenje, različite vrste za 29.99 kuna, Philips usisavač koji usisava i zadržava gotovo svu prašinu i alergene, kompaktan za lako rukovanje, s Airflow tehnologiju koja daje jaču snagu za dulje usisavanje i potpuno iskorištavanj vrećica, na popustu od 14 posto za samo 599 umjesto za 698 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 03.listopada 2022.godine do prodaje zaliha.