Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 29.08.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Buchel reflektirajuće zaštite za žbice, set za 33 kune, Ernesto multifunkcionalni ribež za samo 39.99 kuna, Ernesto termosica za samo 59.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 29.kolovoza 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Buchel reflektirajuće zaštite za žbice, set za 33 kune, Crivit zračna pumpa sa manometrom i protukliznom površinom za sigurno stajanje, s univerzalnom glavom pumpe prikladnom za sve standardne vrste ventila, visine 72.5cm dužine visokotlačnog crijeva cca. 100cm za samo 79.99 kuna, Pepperts dječje čarape, 7 pari za samo 49.99 kuna.

Ernesto multifunkcionalni ribež za samo 39.99 kuna, Silvercrest kuhalo za vodu, s dnom kapsule i prikrivenim grijaćim elementom od nehrđajućeg čelika, uz mogućnost automatskog isključivanja, te sa zaštitom od pregrijavanja, s prikazom stanja vode i filterom protiv kamenca koji se može izvaditi, za samo 199 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ernesto termosica za samo 59.99 kuna, Ernesto aluminijska tava s poklopcem, s kvalitetnim slojem protiv prijanjanja, prikladna za sve tipove štednjaka, uključujući indukcijske štednjake, debljine dna cca. 5.5mm, promjera cca. 28cm za samo 139 kuna, United Office markeri šinie crte cca. 1-4mm, set od 8 komada za samo 16.99 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: United Office olovke s gumicom, 6 komada za 14.99 kuna, United Office gumice za brisanje, različitih motiva, set od 5 komada za samo 6.99 kuna, United Office šestar s priborom, uključujući šestar, zamjenske mine, šiljilo za mine, gumicu, tehničku olovku, zamjenske mine za tehničku olovku i zamjenski vrh šestara za samo 24.99 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Prehrana.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 29.kolovoza 2022.godine do prodaje zaliha.