Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 27.06.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Parkside benzinska kosilica s vodilicom podesivom po visini za samo 1.199 kuna, Parkside električni trimer za samo 269 kuna, Crivit dječja kaciga za samo 99.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 27.lipnja 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Parkside benzinska kosilica s vodilicom podesivom po visini za samo 1.199 kuna, Parkside Performance Aku škare za živicu, s inovativnim Brushless motorom visoke energetske učinkovitosti, te kvalitetnog Lasrrcut noža s aluminijskom vodilicom i krajnjim graničnikom, kojima su za pogon potrebne 2 baterije po 20V za samo 599 kuna.

Parkside električni trimer za samo 269 kuna, Livergy sportske kratke hlače veličina M-XL za samo 44 kune, ručni sat i narukvica, različiti modeli s kožnim ili metalnim remenom i dodatnom ukrasnom narukvicom, za samo 77 kuna, Livergy muška majica od čistog pamuka, veličina M-XL za samo 34.99 kuna, EcoVero haljina, veličina XS-L, po hit cijeni tjedna za samo 49.99 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit dječja kaciga za samo 99.99 kuna, Crivit dječji romobil, ugodnog i laganog aluminijskog okvira sa zatvorenim mehanizmom brzog sklapanja i sigurnosnim kopčanjem, te s posebno velikim gazištem s neklizećom silikonskom površinom, uz kočnicu na stražnjem kotaču, te s odvojivim remenom za nošenje, p podesive dužine, za samo 279 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Crivit dječji štitnici, set za samo 69.99 kuna, dječja biciklistička kaciga s 13 različitih kanala za optimalnu cirkulaciju zraka, te sa zaštitom od insekata i odvojivim vizirom, uz reflektirajuće detalje, veličina cca. 46-54cm za samo 119 kuna, Playtive bicikl bez pedala, s protukliznim sigurnosnim ručkama za samo 449 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Vrt i Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 27.lipnja 2022.godine do prodaje zaliha.