Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 26.09.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara grudnjak s rebrastom strukturom za samo 55 kuna, Esmara potkošulja, veličina S-XL za samo 44 kune, Livarno Home ormar s 2 velike i 5 malih polica za odlaganje, te uz šipku za vješanje odjeće za samo 169 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 26.rujna 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara grudnjak s rebrastom strukturom za samo 55 kuna, Esmara gaćice s rebrastom strukturom, veličina S-XL, set od 2 komada za samo 44 kune, Esmara Bandeau grudnjak s rebrastom strukturom, veličina XS-M za samo 34.99 kuna, Esmata Termi tajice ili čarape s gaćicama, mekane i tople, veličina S-L za samo 24.99 kuna.

Esmara potkošulja, veličina S-XL za samo 44 kune, Esmara grudnjaci s rebrastom strukturom i podesivim naramenicama, veličina S-XL, set od 2 komada za samo 49.99 kuna, Esmara čarape s gaćicama, koje oblikuju figuru na predjelu trbuha i stražnjice zahvaljujući ugrađenim zonama za oblikovanje, veličina S-L za samo 33 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Livarno Home ormar s 2 velike i 5 malih polica za odlaganje, te uz šipku za vješanje odjeće za samo 169 kuna, Livarno Home polica za obuću, od kromiranog čelika, s mogućnošću izvlačenja i slaganja jedne na drugu, za samo 99.99 kuna, Livarno Home zavjese od guste, nježno padajuće tkanine, idealne za zamračivanje, dimenzija 2x cca. 135x254cm za samo 169 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Silvercrest ručni isisavač za samo 169 kuna, Silvercrest odvlaživač zraka s 4 programa, uz mogućnost sušenja rublja, održavanja ciljane vlažnosti zraka, funkciju ventilacije, s automatskim i kontroliranim vremenskim radom, uz dodatni dvoznamenkasti LED zaslon na prednjoj strani kućišta za samo 1.111 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 26.rujna 2022.godine do prodaje zaliha.