Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 26.02.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Crivit funkcionalne tajice veličina S-L za samo 7.99 eura, Silvercrest električna četka za čišćenje za samo 22.99 eura, Livarno Home brisač poda s funkcijom prskanja za samo 8.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 26.veljače 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Crivit funkcionalne tajice veličina S-L za samo 7.99 eura, Crivit funkcionalne hlače koje se brzo suše i odvode vlagu, od rastezljivog materijala u 4 smjera, za optimalnu slobodu kretanja, uz reflektirajuće detalje, veličina S-XL za samo 9.99 eura, Crivit čarape, 2 para, izrađene od materijala za regulaciju vlage za samo 4.99 eura.

Silvercrest električna četka za čišćenje za samo 22.99 eura, Silvercrest bežični usisavač uz mogućnost fleksibilne uporabe kao ručni ili podni usisavač, uz ciklonsku tehnologiju za usisavajne bez vrećice, s 2 stupnja usisavanja, Boost i Eco način, te sa EPA filterom od plemenitog čelika za čist ispušni zrak za samo 89.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Silvercrest ručni parni čistač koji čisti, dezinficira i uklanja masnoću, te temeljito čisti pomoću snažnog mlaza pare bez dodavanja kemikalija, dužine kabela cca. 4m, po hit cijeni tjedna za samo 22.99 eura, Livarno Home brisač prozora, s funkcijom prskanja, te s odvojivim spremniko za punjenje vodom, uključujući navlaku za brisanje za samo 9.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home brisač poda s funkcijom prskanja za samo 8.99 eura, Silvercrest 2-u-1 parni čistač, podno parni čistač i ručni čistač u jednom, jačine ispusta pare koja je kontinuirano podesiva, uključujući bogati pribor, uz jedni navlaku za tapecirani namještaj i dvije krpe za čišćenje podova, po hit cijeni tjedna za samo 44 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 26.veljače 2024.godine do prodaje zaliha.