Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 24.07.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Lupilu gaćice za djevojčice, set od 4 komada za 4.99 eura, Parkside mokro-suhi usisavač za samo 59.99 eura, Aquapur brisač poda za samo 10.99 eura, Livarno Home polica za obuću za samo 12.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 24.srpnja 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Lupilu gaćice za djevojčice, set od 4 komada za 4.99 eura, Parkside visokotlačni čistač s automatskim Start-Stop sustavom koji štedi struju, uz motor uređaja koji se pokreće tek pri pritisku na ručku pištolja, uz visokotlačno crijevo dužine cca 3m, s brzim priključkom za sve standardne sustave vrtnih crijeva za samo 59.99 eura.

Parkside mokro-suhi usisavač za samo 59.99 eura, Ultimate Speed termo zaštita za vjetrobranska stakla, prikladna za uobičajena automobilska vjetrobranska stakla, pogodna za jednostavno i sigurno pričvršćivanje steznim vezicama, napravljene od otpornog materijala s aluminijskim slojem i pojačanim rubom za samo 3.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Aquapur brisač poda za samo 10.99 eura, Silvercrest električna četka za čišćenje, pogodna za temeljito čišćenje kuhinjskih i kupaonskih armatura, mikrovalnih pećnica, lonaca, tava i ostalog, uključujući USB-C kabel za punjenje za samo 32.99 eura, set od 3 komada škara, koji u svojem sastavu sadrži krojačke, škare za domaćinstvo i škare za modeliranje za 2.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda za higijenske potrepštine novi Lidl katalog preporuča: Livarno Home polica za obuću, od kromiranog čelika, pogodna za do 10 pari cipela, uz mogućnost izvlačenja i slaganja jedne na drugu za samo 12.99 eura, Livarno Home regal, sa stabilnim metalnim okvirom sa zategnutim tekstilom jednostavnim za održavanje, uključujući tekstilnu kutiju koja se može izvaditi, za samo 11.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Interijer.

Novi Lidl katalog vrijedi od 24.srpnja 2023.godine do prodaje zaliha.