Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 22.01.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Lupilu bodi za bebe, od čistog pamuka, set za samo 5.99 eura, Livarno Home djećji kutni ogrtač za samo 7.99 eura, Livarno Home set za uštedu vode, za samo 8.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 22.siječnja 2024.godine doprodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Lupilu bodi za bebe, od čistog pamuka, set za samo 5.99 eura, Luoilu hlače za bebe, s visokim udjelom pamuka, veličina 62-92 za samo 5.99 eura, Lupilu hlače s naramenicama, za bebe, s visokim udjelom bio pamuka i elastanskog vlakna, veličina 62-92 za samo 5.99 eura.

Livarno Home djećji kutni ogrtač za samo 7.99 eura, Wenko daska za WC školjku, od duroplasta, s nečujnim automatskim spuštanjem, te s funkcijom brzog uklanjanja koja omogućava jednostavno i temeljito čišćenje, za samo 19.99 eura, Livarno Home tepisi za kupaonicu, s protukliznom donjom stranom, set za samo 8.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Livarno Home set za uštedu vode, za samo 8.99 eura, Silvercrest sušilo za kosu, s ionskom funkcijom, uz automatsko isključivanje i isključivanje dodirom ručke, s dva stupnjapuhanja i 3 stupnja temperature, dužine kabela cca. 180cm za samo 19.99 eura, Livarno Home multifunkcionalni tuš s tri vrste mlaza za samo 4.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home rastezljivo crijevo za tuš za samo 2.99 eura, Remington aparat za brijanje, dvostrani intercept trimer s folijom za brijanje, prikladan za mokru i suhu primjenu, uključujući nastavak za bikini zonu, kozmetičku torbu i četku za čišćenje, radi na baterije, za samo 17.99 eura, Livarno Home košare za pohranjivanje, set za samo 2.49 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 22.siječnja 2024.godine do prodaje zaliha.