Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 21.11.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Lupilu zimske čizme za samo 139 kuna, Lupilu skijaške hlače za samo 99.99 kuna, Crivit funkcionalne čarape za samo 44 kuna, Livarno Home dekorativni tanjur ili pladanj za samo 17.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 21.studenog 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli Lidl katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Lupilu zimske čizme za samo 139 kuna, Crivit skijaške hlače, s podesivim, odvojivim i elastičnim naramenicama, te s gornjim materijalom koji odbija vodu, uz praktičnu zaštitu od snijega, te s protukliznom gumom i patentnim zatvarače na kraju nogavica, s reflektirajućim detaljima, veličina 122-164 za samo 129 kuna.

Lupilu skijaške hlače za samo 99.99 kuna, Lupilu kombinezon za snijeg, ugodno, mekano i toplo podstavljen s mikrofibrom, s gornjim materijalom koji odbija vodu zahvaljujući Bionic Finish Eco tretmanu, s reflektirajućim detaljima, veličina 80-104 za samo 129 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit funkcionalne čarape za samo 44 kuna, Crivit muška funkcionalna termo potkošulja od prozračnog materijala, koji pomaže da koža ostane suha, te štiti tijelo od rashlađivanja, s prozračnim zonama i fleksibilnim rebrastim umetcima, veličina M-XXL za samo 129 kuna, Crivit dječje funkcionalno termo donje rublje, set za samo 89.99 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home dekorativni tanjur ili pladanj za samo 17.99 kuna, Livarno Home LED božićno drvce s 180 LED žaruljica toplo bijelog drveta, uz 6-satni timer, uz mogućnost jednostavnog postavljanja putem utičnog sustava, s ozračenim spojevima, za unitarnje i vanjske prostorije, promjera cca. 105cm za samo 444 kuna, Livarno Home LED svjetlosni luk od drveta za samo 89.99 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Božić 2022Kućanstvo i Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 21.studenog 2022.godine do prodaje zaliha.