Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 20.11.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Ultimate Speed gumirani tepisi za auto, set za samo 9.99 eura, Parkside Performance Aku odvijač/bušilica za samo 59.99 eura, Livarno Home zavjese, set za 14.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 20.studenog 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Ultimate Speed gumirani tepisi za auto, set za samo 9.99 eura, Parkside Aku precizna bušilica-brusilica, s baterijom, koja sadrži 44 nastavka, 5 steznih kliješta, alat za izmjenu i USB-C kabel za punjenje, po super cijeni za samo 15.99 eura, Parkside laserski mjerač udaljenosti, za precizno mjerenje za samo 22.99 eura.

Parkside Performance Aku odvijač/bušilica za samo 59.99 eura, Silvercrest uređaj za okomito glačanje na paru, s funkcijama glačanja, ispuštanja pare za uklanjanje nabora, ovježavanje odjeće i četkanje, po super cijeni za samo 16.99 eura, Livarno lanac LED žaruljica, uz 6-satni tajmer, te s 8 različitih svjetlosnih efekata za samo 8.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Livarno Home zavjese, set za 14.99 eura, Livarno Home teleskopski regal za kupaonicu, uz mogućnost jednostavne ugradnje bez vijaka i bušenja, s funkcijom stezanja, po super cijeni za samo 14.99 eura, Livarno Home LED svjetiljka, na popustu od 33 posto za samo 39.99 umjesto za 59.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Silvercrest Kitchen Tools uređaj za mljevenje mesa za samo 22.99 eura, Livarno Home LED miješalica za sudoper, s tihom kartušom 35mm, te s keramičko pločicom, po super cijeni za samo 24.99 eura, Livarno Home miješalica, s korpusom od mesinga otpornog na koroziju, po super cijeni za samo 29.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Tehnika.

Novi Lidl katalog vrijedi od 20.studenog 2023.godine do prodaje zaliha.