Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 02.05.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Lupilu ljetni set za bebe, veličina 62-92 za samo 5.99 eura, Crivit torbica s alatom za bicikl za samo 7.99 eura, Crivit mini pumpa za bicikl za samo 7.99 eura, Livarno Home UV lampa protiv insekata za samo 14.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 02.svibnja 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Lupilu ljetni set za bebe, veličina 62-92 za samo 5.99 eura, Esmara grudnjak za dojenje, s visokim udjelom bio pamuka i elastanskog vlakna, za samo 7.99 eura, Esmara majice za trudnice, s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina XS-XL, set od 2 komada za samo 9.99 eura.

Crivit torbica s alatom za bicikl za samo 7.99 eura, Crivit biciklistička jakna s dva lica, gornjeg materijala koji odbija vodu zahvaljujući Bionic tretmanu, s reflektirajućim detaljima, veličina S-XL za samo 27.99 eura, Crivit navlaka za sjedalo za bicikl, visoko elastična, s memory efektom za samo 5.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit mini pumpa za bicikl za samo 7.99 eura, Crivit smartphone torbica za bicikl, rada sa zaslonom osjetljivim na dodir kroz prozor na prednjoj strani, pogodna za pametne telefone do dimenzija cca. 158x80mm, za samo 5.99 eura, Crivit nožna zračna pumpa, uz cijev klipa i cilindra od čelika za samo 11.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home UV lampa protiv insekata za samo 14.99 eura, Rocktrail sklopivi namještaj, set koji u svojem sastavu sadrži sklopivi stol uz 3-stupanjski podesivu visinu stola, te 4 stolca za samo 59.99 eura, Livarno Home sklopivi stol/stolac, idealan za mobilnu primjenu, s površinom za sjedenje od tekstila i odvojivom stolnom pločom za samo 19.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Za djecu, Odjeća i Vrt.

Novi Lidl katalog vrijedi od 02.svibnja 2023.godine do prodaje zaliha.