Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 19.02.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Ultimate Speed žarulje za auto, set za samo 5.99 eura, Ultimate Speed ispitivač akumulatora ili ključ za uljni filter za samo 3.49 eura, Orlando poslastice za pse 150 grama za samo 2.69 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 19.veljače 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Ultimate Speed žarulje za auto, set za samo 5.99 eura, Parkside 2-u-1 LED svjetiljka uključujući USB kabel za punjenje, s ugrađenom litij ionskom punjivom baterijom, uz bočno svjetlo i s prednjim svjetlom s ručnim prekidačem za uključivanje i isključivanje, te s poleđinom s dodatnim magnetom i preklopnom kukom za samo 6.99 eura.

Ultimate Speed ispitivač akumulatora ili ključ za uljni filter za samo 3.49 eura, Parkside mokro-suhi usisavač sa spremnikom od nehrđajućeg čelika, te s filterima za sve primjene, učinka uklanjanja 200AW, dužine mrežnog kabela cca. 4m, po hit cijeni za samo 39.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Orlando poslastice za pse 150 grama za samo 2.69 eura, Ham za pse, sa širokim leđnim dijelom s mekanom podstavom, te s podesivim remenom oko prsa i trbuha, za bolju vidljivost zahvaljujući reflektirajućim elementima za samo 6.99 eura, valjak ili četka za uklanjanje dlaka za samo 3.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Karlie torbica za poslastice za samo 2.99 eura, vodilica s funkcijom namatanja, gumbom za zaustavljanje i kočenje, s reflektirajućim ukrasnim elementima, za pse do maks 20kg ili 35 kg, duljine cca. 5m za samo 6.99 eura, igračka za pse, različite vrste za samo 2.69 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 19.veljače 2024.godine do prodaje zaliha.