Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 17.04.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Crivit prostirka za vježbu, dimenzija cca. 70x150x1cm za samo 8.99 eura, Crivit muške sportske hlače, veličina S-XL za samo 6.99 eura, Crivit ženske sportske hlače, veličina S-L za samo 5.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 17.travnja 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Crivit prostirka za vježbu, dimenzija cca. 70x150x1cm za samo 8.99 eura, Crivit pilates lopta koja rasterećuje kalježnicu, potiče ispravno držanje kod sjedenja i jača leđne mišiće, različitih promjera, za samo 9.99 eura, Crivit trake za vježbanje, uključujući 2 trake za vježbanje i 2 trake u obliku prstena od lateksa, po hit cijeni za samo 5.99 eura.

Crivit muške sportske hlače, veličina S-XL za samo 6.99 eura, Crivit muške funkcionalne hlače, koje se brzo suše i odvode vlagu, veličina S-Xl za samo 11 eura, Rocktrail sklopivi štapovi za planinarenje, od aluminija, izuzetno lagani i stabilni, idealni za ture po asfaltnim i šumskim stazama, prikladni za ravne i strme terene za samo 24.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit ženske sportske hlače, veličina S-L za samo 5.99 eura, Crivit ženske funkcionalne hlače koje se brzo suše i odvode vlagu, veličina S-L za samo 9.99 eura, Silvercrest Personal Care pištolj za masažu, pogodan zaciljanu masažu koja potiče aktivaciju i regeneraciju, uz 4 različita nastavka za pojedinačnu primjenu na različitim mišićnim skupinama za samo 55 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Aquapur četka za samo 2.69 eura, Aquapur košara za rublje, od 100% reciklirane plastike, s 3 ručke za nošenje, za samo 4.99 eura, Livarno Home koš za rublje, od 100% reciklirane plastike, s odvojivim poklopcem i praktičnim ručkama za nošenje za samo 9.99 eura, Esmara ženske gumene natikače, veličina 37-41 za samo 5.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Outdoor.

Novi Lidl katalog vrijedi od 17.travnja 2023.godine do prodaje zaliha.