Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 15.05.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Livergy potkošulje, veličina M-XL, set za samo 7.99 eura,  Livarno Home crijevo za tuš, dužine cca. 2m za samo 4.99 eura, Ecoiffies igračke za vrt za samo 22.99 eura, Parkside Performance spojnica za crijevo za samo 3.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 15.svibnja 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Livergy potkošulje, veličina M-XL, set za samo 7.99 eura, Livergy bokserice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina M-Xl, set za samo 9.99 eura, Esmara tajice veličina XS-L za samo 5.99 eura, Livarno Home kozmetičko ogledalo s jednom strano s normalnim zrcalom, a drugom stranom s peterostrukim povećanjem, za samo 9.99 eura.

Livarno Home crijevo za tuš, dužine cca. 2m za samo 4.99 eura, Livarno Home LED tuš s funkcijom promjene boje, kojem nisu potrebne baterije jer svijetli zahvaljujući snazi vode, sa 6LED žaruljica koje, ovisno o vodi, svijetle u 3 različite boje, te sa 6 LED žaruljica koje neovisno o temperaturi vode svijetle u puno različitih boja za samo 11 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ecoiffies igračke za vrt za samo 22.99 eura, Silvercrest ventilator s 3 stupnja puhanja i oscilacijom, uz podesivi kut nagiba, te uz 73 satni timer, za samo 35.99 eura, Playtive ljuljačka s 3 mogućnosti korištenja, za različite uzraste za samo 22.99 eura, Silvercrest mini rashlađivač zaraka, pogodan za hlađenje i vlaženje zraka za samo 19.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Parkside Performance spojnica za crijevo za samo 3.99 eura, Parkside električni čistač fuga, prikaldan za prirodni kamen, betonske ploče, pločice, drvo ili materijal od drvenih vlakana, s 2 četke od kojih je jedna sa snažnim žičanim čekinjama, a jedna sa poštednim najlonskim čekinjama, promjera četke cca. 110mm za samo 39.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Interijer.

Novi Lidl katalog vrijedi od 15.svibnja 2023.godine do prodaje zaliha.