Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 14.11.2022. do prodaje zalha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara ženske čarape, veličina 35-42, 2 para za 22 kuna, Esmara silikonski kalup za pečenje za samo 29.99 kuna, Zenker set za izradu i ukrašavanje kolača za samo 169 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 14.studenog 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara ženske čarape, veličina 35-42, 2 para za 22 kuna, Livarno Home jastučnice od flanela, s visokim udjelom pamuka, te s prikrivenim kopčanjem, dimenzija 2x cca.40x60cm, set za samo 29.99 kuna, Pepperts dječja pidžama s gornjim dijelom od pamuka i donjim dijelom od mekanog i toplog flanela, veličina 134-164, set za samo 69.99 kuna.

Esmara silikonski kalup za pečenje za samo 29.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools mikset s 5 stupnjeva brzine, te s turbo tipkom, uz mogućnost automatskog rada rotirajuće posude, s funkcijom štapnog miksera, te s postoljem za uređaj i s posudom za miješanje, mikser koji se može koristiti i bez postolja kao ručni mikser za samo 299 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Zenker set za izradu i ukrašavanje kolača za samo 169 kuna, Silvercrest Kitchen Tool digitalna kuhinjska vaga za točno vaganje na gram sve do 5 kg, uz mogućnost automatskog isključivanja, te uz funkciju dodatnog vaganja i prikazom preopterećenosti, za samo 55 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Floralys salvete s motivima, 30 komada za 9.99 kuna, Livarno Home stolnjak koji s emože prati i obrisati, te je lagan za čišćenje, okrugli, promjera cca.160cm za samo 44 kune po komadu, Ernesto kutija za kruh, s poklopcem koji se može koristiti kao daska za rezanje, uz otvore za zrak na stražnjoj strani za samo 84.99 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Božić 2022Kućanstvo i Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 14.studenog 2022.godine do prodaje zaliha.