Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 13.09. i od 16.09.2021.

Novi Lidl katalog donosi: Nike muška sportska jakna veličina M-XXL za 299 kuna, Playtive drvena ploča za igru za 79.99 kuna, Zenker kalup na razvlačenje za samo 79.99 kuna, Ernesto pasirka za samo 89.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 13.rujna i od 16.rujna 2021.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Nike muška sportska jakna veličina M-XXL za 299 kuna, Adpt ženske traperice slim fit kroja, s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, dostupne u raznim veličinama za samo 139 kuna, Adpt pleteni pulover s visokim udjelom viskoznog vlakna, ležernog kroja s produženom leđnom stranom, za samo 111 kuna.

Playtive drvena ploča za igru za 79.99 kuna, Nike muška sportska majica s visokim udjelom pamuka, veličina M-XXL za samo 269 kuna, Playtive drvena kocka za umetanje životinja i oblika, od pravog drveta, koja potiče spretnost, sposobnost prostornog predočavanja i logičko razmišljanje za samo 59.99 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Zenker kalup na razvlačenje za samo 79.99 kuna, Ernesto ručn sjeckalica pogodna za ručno usitnjavanje, rezanje, miješanje zahvaljujući funkciji povlačenja, s noževima od nehrđajućeg čelika, za samo 34.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools toster s 6-stupanjskim regulatorom jačine pečenja za samo 99.99 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Ernesto pasirka za samo 89.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools preklopni roštilj za tostiranje peciva, toasta i ostalih namirnica, za zdravo roštiljanje mesa, ribe i povrća, bez masnoće, s grill pločom od lijevanog aluminija, te sa slojem protiv prijanjanja, uz kućište od nehrđajućeg čelika, dimenzija 29x26cm za samo 222 kune.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 13.rujna i od 16.rujna 2021.godine.