Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 12.06.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara Capri tajice, veličina XS-L za samo 4.99 eura, Livergy muške bermude, veličina 48-58 za samo 9.99 eura, Crivit funkcionalne tajicel, veličina S-L za samo 8.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 12.lipnja 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara Capri tajice, veličina XS-L za samo 4.99 eura, Esmara traperice Super Skinny Fit kroja, s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina 34-44 za samo 14.99 eura, stopalice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina 35-46, set od 2 para za samo 1.99 eura.

Livergy muške bermude, veličina 48-58 za samo 9.99 eura, Livergy muške stopalice s visokim udjelom bio pamuka i elastanskog vlakna, veličina 39-46, set od 7 pari za samo 4.49 eura, Crivit muške funkcionalne kratke hlače, koje se brzo suše i odvode vlagu, s reflektirajućim detaljima i praktičnim džepom, veličina M-XL za samo 8.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit funkcionalne tajicel, veličina S-L za samo 8.99 eura, Crivit jakna koja odbija vod zahvaljujući Bionic Finish tretmanu, uz reflektirajuće detalje, veličina S-XL za samo 14.99 eura, Silvercrest pametni sat GPS praćenjem, TFT zaslonom u boji, mjerenjem otkucaja srca i zasićenosti krvi kisikom, te podsjetnikom za uzimanje lijekova, za samo 69.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvodapo akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Crivit zračnica za bicikl za samo 3.99 eura, Crivit držač mobitela za bicikl, pogodan za rad sa zaslonom osjetljivim na dodir kroz prozor na prednjoj strani, za samo 3.99 eura, Crivit ženske funkcionalne hlače koje se brzo suše i odvode vlagu, veličina S-L za samo 9.99 eura, Crivit trake za vježbanje, 4 dijela za samo 5.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Prehrana.

Novi Lidl katalog vrijedi od 12.lipnja 2023.godine do prodaje zaliha.